Glaspui elementen

Een uitnodigende winkelpui, een flexibel indeelbaar kantoor of een transparante entree van een appartementencomplex, het is allemaal mogelijk met Tim-Glasproducten B.V. puien en deuren. Deze tijdloze glazen puien zijn niet aan een bepaalde bouwstijl gebonden, zodat Tim-Glasproducten B.V. glaspui elementen in ieder project past, nieuwbouw of renovatie, binnen of buiten. Door hun transparantie vallen de glaspui producten nauwelijks op.

 

Hardglazen puien, deuren, wanden en glasconstructies worden op project en individueel basis gemaakt en volledig uitgevoerd volgens de wensen/eisen van de opdrachtgever en architect. Glaspui deuren worden uitgevoerd op een vloerveer of aan scharnieren ook kunnen de puien vaste bovenlichten en zijlichten worden toegepast. De glaspuien van Tim-Glasproducten B.V. zijn niet aan een bepaalde stijl gebonden, waardoor ze in ieder project passen, nieuwbouw of renovatie, binnen of buiten.

 

Bestel uw glaspui element bij Tim-Glasproducten B.V. 

Onze glas puien zijn stijlvol ontworpen en hebben een transparante en kozijn loze toepassing. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een glazen pui of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen van glazen puien

  • maximale glasbeleving;
  • onbeperkte ontwerpvrijheid;
  • onopvallende onderdelen voor transparantie;
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden.

 

 

Klik hier voor project foto's