Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren bieden belangrijke voordelen. Zeker als u kiest voor de glazen schuifdeuren van Tim-Glasproducten B.V. Glazen schuifdeuren nodigen uit, scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Met een glazen schuifdeur kunt u op een mooie en elegante manier twee ruimtes van elkaar afsluiten terwijl het er nog als één geheel uitziet of sluiten ruimten juist discreet af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Glas sluit alles buiten, behalve licht. Glazen schuifdeuren hebben het voordeel dat er geen natuurlijk daglicht verloren gaat, waardoor ze een ruimtelijke en natuurlijke uitstraling hebben. Bij Tim-Glasproducten B.V. wordt de schuifdeur geheel op uw wensen afgestemd en op maat gemaakt.

 

Bestel uw Glazenschuifdeuren bij Tim-Glasproducten B.V. 

Onze glazen schuifdeuren zijn stijlvol ontworpen en kunnen gecombineerd met glazen wanden perfect dienstdoen als scheidingswanden in uw kantoor, woonomgeving of in de industrie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een glazen schuifdeur of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen van Glazen schuifdeuren:

  • ruimtelijke kantoor/werkruimtes;
  • geen verlies van daglicht;
  • verbinden van meerdere ruimtes;
  • op maat gemaakt in eigen productie;
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden.

 

 

Klik hier voor project foto's