Profielglas

Tim-Glasproducten B.V. is leverancier van diverse uitvoeringen TG-profielbouwglas. Tevens leveren wij de bijbehorende aluminium en pvc profielen. Met het oog op de sterkte van het glas leveren wij tevens gehard glas met een maximale lengte van 7000mm. Zodoende heeft men de mogelijkheid om aan de steeds hoger wordende veiligheidseisen te kunnen voldoen. Een heat-soak test maakt het aanbod daarbij compleet.

 

Tim-Glasproducten B.V. levert u TG-profielbouwglas in verschillende hoogten, afhankelijk van uw wensen. Om het glas op te fleuren kunt u ook kiezen voor een geëmailleerde versie. Hierbij zijn rood, blauw, wit, oranje en geel de standaard kleuren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Dit zorgt voor een schitterend design en een mooie exclusieve uitstraling van het te bekleden object.

 

Tim-Glasproducten B.V. TG-profielbouwglas is een uitkomst voor gevelbekleding in gebouwen, scheidingswanden in kantoren of een upgrading van kantoor panden. Zo zijn er ook vele andere mogelijkheden te bedenken.

 

Bestel uw profielglas bij Tim-Glasproducten B.V. 

Ons profielglas zorgt voor een schitterend design en een mooie exclusieve uitstraling van het te bekleden object. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot profielglas of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen van profielglas:

  • te gebruiken als gevelbekleding;
  • maximale glasbeleving;
  • te gebruiken als scheidingswanden of upgrading van panden;
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden.

 

 

 Klik hier voor project foto's