Schuifloketten

Schuifloketten TG-Vitrus van Tim-Glasproducten BV zijn de oplossing voor alle situaties, waarbij glas een perfect kader nodig heeft. Een kompleet assortiment aan profielen, beslag en schuifdeursloten voor etalage-, winkel-, standen- en interieurbouwers.

Alle systeemcomponenten zijn exact op elkaar afgestemd en maken zo een groot aantal combinaties mogelijk voor verschillende afmetingen en glasdiktes. Opmerkelijk zijn de innovatieve detailoplossingen zoals de schroefloze lopermontage of de geïntegreerde aanslagdemping.

 

Schuifloketten TG-Vitris van Tim-Glasproducten BV is het modulaire beslagsysteem dat beantwoordt aan de hoogsteeisen qua duurzame functionaliteit, esthetisch design, hoge veiligheid en probleemloze montage TG-Vitrus is eenuniverseel te gebruiken beslagsysteem voor glasdiktes van 6 en 8mm. De kwalitatief hoogwaardige flok van de geleideprofielen, de superieure loopwerktechniek, de stevige verbinding van glas en metaal door transparante kunststof-inlegprofielen als ook de onzichtbaar geïntegreerde aanslagdempers en uithefveiligheden zorgen voor een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit van de glasschuifloketten.

 

Bestel uw Glazen schuifloketten bij Tim-Glasproducten B.V.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot interieurglas of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Klik hier voor project foto's