Traptreden en beloopbaar glas

Beloopbaar glas is niets anders dan een dikke glasplaat die afhankelijk van de toepassing en het gebruik wordt samengesteld uit diverse meestal ongeharde glaspanelen en verschillende lagen folies. Bij een eventuele breuk behouden de resterende glaspanelen en folie lagen voldoende draagkracht over om een behoorlijk gewicht alsnog te kunnen dragen. De samengestelde glaspanelen kunnen worden toegepast als traptreden of bij bordessen.

 

Ook kunnen de samengestelde glaspanelen worden toegepast in de vloer met daaronder bijvoorbeeld een verlichting. Het licht komt nu niet traditioneel aan het plafon of aan de muur maar uit de vloer waardoor een hele mooie ruimtelijke verlichting ontstaat. Bij een toepassing op de tweede verdieping als verdiepingsvloer wordt een ruimte veel beter verlicht en kan er van buiten meer zonlicht toetreden. 

 

Bestel uw traptreden en beloopbaar glas bij Tim-Glasproducten B.V. 

Onze glazen traptreden en beloopbaar glas zijn stijlvol ontworpen en hebben een transparante en kozijn loze toepassing. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot glazen traptreden en beloopbaar glas of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen van glazen traptreden en beloopbaar glas

  • transparantie en design;
  • maximale glasbeleving;
  • geen verlies van daglicht;
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden.

 

 

Klik hier voor project foto's