Keurmerken

Tim Glasproducten B.V. is trots op haar producten. En dat mag ook, gezien de vele kwaliteitscertificaten die we op onze producten hebben verkregen. Aan de kwaliteitscertificaten is te zien welke kwaliteit gegarandeerd is voor een bepaald product en de bijbehorende toepassing.

 

SKG geeft met haar kwaliteitscertificaten aan dat het hardglazen buitendraaiend uitzetraam van Tim Glasproducten B.V. (vervaardigd uit gelaagd glas) inbraakwerend (klasse 2) is en dat door Tim Glasproducten B.V. geleverde beglazing geschikt is als inbraakwerende beglazing voor toepassing in gebouwen (Komo-merk). Ook geeft SKG aan dat beglazing ter bescherming tegen persoonlijk letsel van Tim Glasproducten B.V. geschikt is als veilige voorziening tegen het oplopen van letsel bij breuk bij toepassing in gebouwen (Komo-merk en SKG+).


KIWA geeft een KOMO-produktcertificaat voor thermisch versterkt glas en voor Hardglas van Tim Glasproducten B.V.


Het SKH heeft bepaald dat (007 inbraakwerende) hardglazen uitzetramen in houten gevelelementen voldoen aan de technische specificatie die in het KOMO-attest-met-productcertificaat zijn vastgelegd. 


ISO-HR-Hardglas is TNO-gekeurd conform de KOMO-normen.

 

Wilt u een certificaat van één van onze producten ontvangen, vraagt u die dan bij ons aan. U krijgt het certificaat zo spoedig mogelijk toegestuurd.